EASTERN EUROPEAN CENTER FOR

FIELDWORK EXPERTISE

Suntem prima agenție specializată în culegere si procesare de date din România ce oferă serviciile institutelor de cercetare și companiilor de consultanță.

Activăm ca un departament intern de culegere de date al clientului și putem realiza aproape orice activitate de colectare de date imaginabilă, în România și țările vecine.

 

Viteza cu care realizăm culegerea datelor, acuratețea datelor pe care le colectam și relația apropiată pe care o construim cu clienții noștri ne-au făcut să devenim centrul de expertiză în activitatea de teren în România, lucrând îndeaproape cu majoritatea institutelor de cercetare ce doresc să efectueze cercetare de piață și sondaje de opinie în România și țările Europei de Est.

 

Prin afilierea noastră la ESOMAR certificăm că procedurile noastre de colectare de date sunt complet compatibile cu regulile și reglementările ICC/ESOMAR legate de cercetarea de piață și sondajele de opinie.

Activăm ca un departament intern de culegere de date al clientului și putem realiza aproape orice activitate de colectare de date imaginabilă, în România și țările vecine.

 

Viteza cu care realizăm culegerea datelor, acuratețea datelor pe care le colectam și relația apropiată pe care o construim cu clienții noștri ne-au făcut să devenim centrul de expertiză în activitatea de teren în România,

lucrând îndeaproape cu majoritatea institutelor de cercetare ce doresc să efectueze cercetare de piață și sondaje de opinie în România și țările Europei de Est.

 

Prin afilierea noastră la ESOMAR certificăm că procedurile noastre de colectare de date sunt complet compatibile cu regulile și reglementările ICC/ESOMAR legate de cercetarea de piață și sondajele de opinie.

2002 – prezent
\
Peste 1,000,000 de interviuri efectuate CATI/CAPI/CAWI
Fondarea
Field Insights
\
2002
Din  2004
\
Membru
ESOMAR
100% standard
de control
al calității SLA
\
Din  2005
2007
\
Acoperire geografică în 17 țări din Europa Centrală și de Est
Prima companie din România ce utilizează la scară largă tehnologia pentru colectarea de date în cadrul cercetării offline
\
2009
2012
\
Dezvoltarea platformei Vision™ pentru automatizarea colectării şi procesării datelor
Prima companie de cercetare de piață din România care a devenit 100% digitală (fără hârtie)
\
2013
2015
\
Vision™ este utilizat la nivel internațional în 12 țări pentru interviuri față-în-față (CAPI), la telefon (CATI) și online (CAWI) 
2020
\
Field Insights susține industria cercetării de piață în perioada pandemiei COVID-19 prin oferirea de acces gratuit la Vision™ timp de un an pentru orice companie de cercetare de piață

CE FACEM

Colectare de Date
Procesarea și Raportarea Datelor → 
Auditarea Activităților de Teren

Colectare de Date

Fie că este vorba de eșantioane naționale, fie doar de acoperirea centrelor urbane, prin folosirea instrumentelor de colectare de date potrivite vom fi mereu alături de clientii nostri pentru a îi susține cu resursele și expertiza noastră.

 

Colaborarea cu Field Insights pentru colectarea de date vă va elibera de presiunea activității de teren și vă va permite să vă alocați mai bine resursele interne, atât umane cât și financiare.

Selecţie Aleatorie
 
Teste în Locație Centrală
 
Intervievare în Centre Comerciale / pe Stradă
 
Mystery Shopping

Echipele noastre de recrutare și control al calității vor selecta întotdeauna doar respondenții potriviți criteriilor dumneavoastra de recrutare.

 

Folosim tehnica „Intercepts” de recrutare a respondenților, care apoi sunt verificați de trei echipe independente înainte de a participa la sondaj, eliminând astfel orice influența ce poate denatura procesul de recrutare.

Focus Grupuri​
 
Interviuri în profunzime
 
Interviuri în pereche
 
Etnografii

Avem o echipă foarte bine instruită, specializată în efectuarea de interviuri cu respondenți din mediul de afaceri. Fie că interviurile trebuie efectuate în română, fie în engleză, intervievatorii noștri profesioniști vor aborda studiul dumneavoastră la cel mai înalt standard posibil.

Studii Repetitive
 
Proiecte Ad-hoc

E nevoie de un efort colosal pentru a investiga cu precizie cel mai dinamic mediu al economiei de tranziție: sectorul de Retail. Și totuși, este crucial să ai informații în timp real, actualizate, privind situația la raft.

 

Folosindu-vă de echipele noastre specializate din teren și de tehnologia noastră, puteți obține informații legate de magazine mai repede și mai eficient decât oriunde în industrie.

Verificări în Magazin
 
Studii de Distribuție & Prețuri
 
Recensământul Magazinelor

 

Verificarea Standardelor de Mercantizare

Procesarea și Raportarea Datelor

Cu peste 20 de ani de experiență în cercetare și statistică, echipa noastră de procesare de date este în top 3 în România, din punct de vedere al cunoștințelor și expertizei.

Curățarea & Validarea Datelor

 

Analiză de Segmentare & Poziționare
Max-Diff & Conjoint

 

Raportare in Timp Real (Dashboards)

Auditarea Activităților din Teren

Dacă doriți să verificați activitatea de teren proprie sau să verificați activitatea de teren contractată cu alt institut de cercetare de piață, Field Insights este alegerea potrivită pentru aceste verificări. Cu ajutorul echipei și procedurilor noastre de control al calității, efectuăm audituri pe proiecte de cercetare, asigurând cea mai strictă confidențialitate privind informațiile rezultate din acest demers.

DE CE NOI

Resurse
Controlul Calității→ 

Resurse

Ample resurse umane și tehnologice

CAWI

Mai mult de 80000

 

de participanți în panel-urile noastre integrate. Consumatori obișnuiți, medici, farmaciști, specialiști IT și alte categorii socio-profesionale.

CATI

peste 180 de stații CATI

 

în România și la Chișinău (Republica Moldova); echipa noastră include intervievatori vorbitori nativi de română, maghiară și rusă

CAPI

200 de tablete

 

Samsung Galaxy Tab 3/4/A de 10”cu conexiune de internet mobil trimise pe teren cu echipele noastre de intervievatori F2F în întreaga țară

100% Control al calității!

Angajamentul Field Insights față de calitatea activitatii de teren este susținut de politica noastră de “100% Control al calității” ce asigură cel mai înalt standard al serviciilor noastre de colectare de date. Aceasta înseamnă că procentul uzual acoperit de echipa de control al calității este 100%, față de media de 15-20%, acceptată în mod curent în domeniu.

Curat. Clar. Verificabil.

EXPERTIZĂ

INTERNAȚIONALĂ

Afilieri profesionale

Prin afilierea noastră la ESOMAR, aderăm regulilor și reglementărilor ICC/ESOMAR privind cercetarea de piață și sondajele de opinie.

Acoperire internațională

Field Insights este centrul est-european de expertiză în activitatea de teren și suntem adesea numiți agenție coordonatoare pentru proiecte multinaționale în țări din Europa de Est, precum:

Ucraina
Bulgaria
Moldova
Grecia
Polonia
Slovenia
Croația
Serbia
Macedonia de Nord
Kosovo
Ungaria
Republica Cehă
Slovacia
Albania
Bosnia & Herzegovina
Russia

REFERENȚE

ȘI TESTIMONIALE

Oferim servicii în principal institutelor de cercetare de piață și companiilor de consultanță din întreaga lume și nu suntem niciodată în competiție cu acestea. Deoarece confidențialitatea ne oprește din a menționa numele celor pe care îi deservim, vom putea aminti doar câțiva dintre partenerii noștri.

“Field Insights has been a very close partner for our CATI & F2F fieldwork needs in Romania for many years. Besides their strong skills in fieldwork and data-processing, we especially treasure their exceptional reachability and flexible reaction to unexpected client-needs.”

 

Ansgar Löhner (IMAS Austria)

„Management consult Dr. Eisele & Dr. Noll GmbH and Field Insights look back on a trust- and fruitful cooperation for more than 10 years. Field Insights is an experienced and valued partner when it comes to complex telephone interviews with B2C and B2B deciders in Romania. We appreciate Field Insights ’ high-end data collection and processing skills as well as their honest and transparent communication behavior. They support us to provide an excellent service to our clients.”

 

Christian Schaeffer (management consult Dr. Eisele & Dr. Noll GmbH)

„We thank Field Insights for many years of excellent cooperation. We particularly appreciate the work of the B2B interviewers, their special ability to motivate even difficult target groups to interview, to create a friendly and respectful atmosphere during the interview and to deliver high-quality results. But the flexibility, professionalism, responsiveness and adherence to agreed timings and services have also convinced us for years. We are looking forward to many more projects with you!”

 

Natalia Seibert (GIM Direct – Director, Customer Experience (CX))

CONTACT

Nu ezitați să ne căutați privind orice sprijin în colectarea sau procesarea de date, indiferent dacă decideți să efectuați studiul cu noi sau cu o altă agenție. Pentru orice întrebări privind activitatea de teren în România sau țările învecinate, vă stăm la dispoziție cu plăcere.

Pentru orice întrebări, vă rugăm să ne contactați la:

Piaţa Alba Iulie, nr 4, Clădirea I3, Intrarea A, Etaj 8, Sector 3, Bucureşti, Romania